Beste Zeskampers!

Gisteravond werden de Zeskamp teams bekend gemaakt. Nog niet bekend zijn de Teamcaptains. Deze mogen jullie dit jaar zelf kiezen!

De zeskamp bestaat uit zes spellen/activiteiten. De winnaar van een spel krijgt zes punten, de tweede krijgt 5 punten, en zo verder. Na het laatste spel tellen we alle punten bij elkaar op en weten we eindscore.

Maar wat als er twee teams de zelfde eindscore hebben? Dit kun je op verschillende manieren oplossen, er kan een ‘battle’ komen, een extra spel, of ‘kop of munt gooien’.

Dit jaar kiezen we voor het bonuspunten systeem. Bonuspunten kunnen verdient worden buiten de normale spellen van de zeskamp om en tellen alleen mee als er bij de eindscore twee teams de zelfde score hebben. Is dat niet het geval dan waren de bonuspunten voor niks, maarja…. misschien is dat net de druppel die je nodig hebt voor de overwinning

Hoe kun je bonuspunten verdienen? De eerste bonuspunt kun je verdienen door het snel aanleveren van jullie ‘Zeskamp team captain’. Kies een Teamcaptain, schrijf het nummer van je team, de naam van de Teamcaptain en minimaal 10 namen en handtekeningen van mede teamgenoten op het Teamcaptain blad. Jullie hebben een week om hier over na te denken maar stuur het dan zo snel mogelijk op zaterdag 23 januari vanaf 13:00u via e-mail naar aukina_fieten@hotmail.com Het team dat zijn Teamcaptain op de juiste manier het snelst na 13:00u heeft opgestuurd krijgt 6 bonuspunten, de tweede krijgt 5 bonuspunten, en zo verder. Stuur je het TeamCaptain blad voor 13:00u naar Aukina dan telt dit niet mee.

Nadat alle Teamcaptains bekend zijn zullen we een Teamcaptain overleg houden waarin wij de Teamcaptains informeren over de Zeskamp.

Veel succes,

De feestcommissie!

SAVE THE DATE: 17 Maart, jaarvergadering met Dorpsbelangen, d’Olde karke en Feestcommissie. Verdien hier jullie eerste zeskamp punten!

Klik op het plaatje hieronder

 teamdocumenten plaatje